close

Sazinies ar mums

Received

Paldies, ziņa nosūtīta.

Max 8 faili (līdz 10MB katrs)

FacebookInstagramYoutube
logo
phone
burger
phone
burger

02.03.2023

DEKTON – ultrakompaktas virsmas un neierobežotas iespējas

Izvēloties virtuves garnitūru, īpaša uzmanība ir jāpievērš kvalitatīvas galda virsmas iegādei. Tieši šai virtuves daļai parasti nākas piedzīvot vislielāko slodzi – uz galda virsmas parasti nokrīt kādi asi priekšmeti, izlīst kaut kas karsts vai kodīgs, tiek novietoti smagi trauki utt. Šī iemesla dēļ materiālam, no kā izgatavota virtuves galda virsma, ir jābūt maksimāli izturīgam pret jebkāda veida mehāniskām, termiskām un ķīmiskām iedarbībām. Tieši tāds ir ultra-blīvais aglomerāts DEKTON.

8f9afa854bc6e4810f6927ac3fb954fa.jpg

Jauns koncepts materiāla izgatavošanā

DEKTON ir jauna koncepta un unikāla materiāla galda virsmas, ko radījis spāņu uzņēmums Cosentino. Šī īpaši izturīgā materiāla ražošanā tiek īstenots augsti efektīvs tehnoloģisks process – izmantota inovatīva TSP tehnoloģija, vienlaikus kombinējot kvarcu, porcelānu un stiklu, kā rezultātā ir radīta unikāla produktu kategorija, kas sastāva ziņā nelīdzinās nevienam tirgū pieejamajam produktam. Materiāls tiek apdedzināts krāsnī un presēts, iegūstot plānas un izturīgas DEKTON materiāla loksnes. To biezums var būt 8, 12, 20 un 30 mm, savukārt vienas loksnes formāts – 3200 х 1440 mm.

28d4c695118d8840165cd0298a8d6a29.jpg

Krāsu un faktūru stabilitāte

Atkarībā no Jūsu virtuves dizaina iespējams izvēlēties piemērotāko DEKTON galda virsmu materiālu – gan gludu, gan arī dažādu faktūru imitācijas (piemēram, koka vai akmens). Ražotājs piedāvā ekskluzīvu 11 toņu un faktūru paleti, kas lieliski papildinās jebkura stila virtuves interjeru.

787788be8e4a9ed81177c37009160e2b.jpg

Augstākās pakāpes materiāla blīvums

Aglomerāta porainība ir tieši vienāda ar nulli, kā rezultātā uz DEKTON galda virsmām neeksistē mikroplaisas. Līdz ar to šis materiāls neuzsūc sevī nekāda veida šķidrumus (tostarp krāsainus šķidrumus) un nekādas smakas.

17f257f10ef9ea07cd0ba37cec6d8d54.jpg

Teicama materiāla cietība un izturība

Materiāls DEKTON ir ideāli piemērots virtuves galdu un darba virsmām – vizuāli tas izskatās kā akmens, taču tas ir daudzkārt izturīgāks. DEKTON nav iespējams saskrāpēt vai sasist, jo tam piemīt visaugstākā izturība pret skrāpējumiem un cita veida mehānisku iedarbību salīdzinājumā ar visiem tirgū pieejamajiem galda virsmu materiāliem. Šim materiālam piemīt ārkārtīgi liela izturība atvairīt nobrāzumus, tādēļ Jums vairs nav jābaidās, ka uz galda virsmas var nejauši nokrist kāds smags virtuves priekšmets.

97f073d37652de3c2d8eef0cc1371f44.jpg

Higiēniska drošība

DEKTON aglomerātam piemītošās bakterioloģiskās īpašības garantē pilnīgu drošību Jūsu veselībai. Pateicoties higiēniskajām īpašībām, DEKTON virsmu materiāls ir ideāli piemērots lietošanai virtuves telpās. Šīs galda virsmas ir praktiskas un nebūt nav untumainas kopšanas ziņā – pietiek vien tās notīrīt ar mitru sūkli, kamēr materiālam raksturīgās bakterioloģisko aizsardzību īpašības garantē maksimālu virsmu higiēnu.

Augsta termoizturība

DEKTON materiāls ir ārkārtīgi noturīgs pret augstu un zemu temperatūru iedarbību. DEKTON raksturīgā augstā termoizturība ļauj uz tā droši novietot karstus virtuves priekšmetus tieši no plīts, piemēram, katlus, pannas, pīles, cepšanas formas u.c. Tāpat uz šīm virsmām droši var izkārtot ledusaukstus produktus no saldētavas, tādējādi nebaidoties no bojājumiem un būtiski atvieglojot ikdienas darbu virtuvē.

c7b3c3aa02cad8352a30ea2b9b2ca0a4.jpg

Pārliecinoši testēšanas rezultāti

DEKTON virsmu materiāls tiek pakļauts stingrām pārbaudēm un testiem. Kādā no pārbaudēm, kurā vienlaikus testēšanai tika pakļauti 14 dažādu vadošo zīmolu virsmu materiāli, tika konstatēts, ka DEKTON materiāls pilnībā ir spējis turēties pretī dažāda veida ārējai iedarbībai – karstuma ietekmei, traipiem, skaldīšanai, griešanai, ciršanai. DEKTON salīdzinājumā ar citiem ražotāju materiāliem uzrādīja ļoti augstus rādītājus izturībā pret karstuma, krāsu ietekmi un griešanas iedarbību.

Vispārēja kvalitāte un garantija Jūsu ērtībām

Tā kā DEKTON izgatavotās galda virsmas nebaidās no ne no kāda veida traipiem un mitruma ietekmes, ultravioleto staru iedarbības, karstuma un sala, tas sevī neuzsūc mitrumu un nedeg, tad šīm galda virsmām ražotājs piešķir 10 gadu garantiju, tādējādi apliecinot tās ilglaicīgās kalpošanas iespējas.

DEKTON ir izsmalcināts materiāls aizņemtu cilvēku ikdienas dzīvei, vienlaikus piešķirot virtuvei gan mūsdienīgi elegantu interjeru, gan arī atvieglojot ikdienas maltīšu pagatavošanu, ko baudīt kopā ar draugiem vai ģimeni.

240878e1b7a6c94e283c3eafafddc822.jpg

DEKTON galda virsmas raksturojošās īpašības:

· Augsta izturība pret UV staru iedarbību;

· Noturība pret traipiem;

· Zema ūdens uzsūkšanās pakāpe;

· Perfekta krāsas noturība;

· Īpaša izturība pret skrāpējumiem un nobrāzumiem;

· Noturība pret sasalšanu un atkušanu;

· Higiēnisks un antibakteriāls materiāls;

· Maksimāla izturība pret karstumu;

· Ugunsdrošs materiāls;

· Teicama izturība pret mehāniskiem bojājumiem;

· Noturība pret termiskām un ķīmiskām iedarbībām;

· Neplīstošs un triecienizturīgs materiāls.

Līdzīgi bloga raksti

Virtuves virsmas: kā izvēlēties pareizo?

Virtuves virsmas: kā izvēlēties pareizo?

arrow
Virtuves Mēbeles Pēc Pasūtījuma - Kā Izvēlēties?

Virtuves Mēbeles Pēc Pasūtījuma - Kā Izvēlēties?

arrow
Virtuves mēbeles izgatavošana pēc pasūtījuma: process no A–Z

Virtuves mēbeles izgatavošana pēc pasūtījuma: process no A–Z

arrow

Sazinies ar mums

arrow

Sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai uzlabotu mājaslapas efektivitāti.