close

Sazinies ar mums

Received

Paldies, ziņa nosūtīta.

Max 8 faili (līdz 10MB katrs)

FacebookInstagramYoutube
logo
phone
burger
phone
burger

15.02.2023

Kvarca virtuves virsmas – izsmalcinātības un izturības vienotība

Saskaroties ar virtuves mēbeļu virsmu izvēli, ikkatrs indivīds sākotnēji izpēta tirgū pieejamo šīs produkcijas klāstu un izzina populārāko virtuves virsmu priekšrocības un trūkumus. Tas tiek veikts ar mērķi iegādāties visaugstākās kvalitātes un izturības produkciju, jo virtuves mēbeļu izvēle ir atbildīgs un tālredzīgs lēmums, kas būtiski ietekmēs darbu virtuvē daudzu gadu garumā. Vienas no iecienītākajām un augstvērtīgākajām galda virsmām ir kvarca virtuves mēbeļu virsmas, kurām piemīt plašs priekšrocību spektrs un kas tiek ražotas no dabiskām izejvielām. Šajā rakstā apkoposim svarīgākās kvarca virtuves virsmu īpašības, kas kalpo par iemeslu tam, kādēļ virtuves mēbeļu izvēles procesā tik daudz cilvēku visā pasaulē priekšroku dod tieši šim materiālam.

c86867e7c117a953f81d8dbfb4898814.jpg

Izdevīga cena

Izvēloties virtuves mēbelēm kvarca virsmas, Jums būs iespēja izveidot vizuāli izsmalcinātu un greznu virtuves interjeru par saprātīgām izmaksām. Kvarca virsmu izvēle ir finansiāli izdevīgs un tālredzīgs lēmums. To pamato fakts, ka, piemēram, granīts gadu gaitā var iegūt būtiskus bojājumus, mikro-plaisas un var rasties nepieciešamība to nomainīt. Kvarcs ir ļoti izturīgs materiāls un virtuves galda virsmu ražošanā var droši izmantot pat 12 mm biezas kvarca plāksnes, ko ar dabisko akmens materiālu ir neiespējami īstenot.

03c62122c5de806786514acadd1c0c7b.jpg

Vizuālā izskata daudzveidība

Kvarcam atšķirībā no cita veida akmens virsmām ir pieejams plašs krāsu, tekstūru un rakstu klāsts, tādējādi ikkatrs klients var izvēlēties piemērotāko risinājumu atbilstoši savai gaumei un prasībām. Kvarca virsmas ir piemērotas visradošāko virtuves mēbeļu ideju īstenošanai, jo ir pieejama virkne dekoratīvo iespēju.

483d03b393d99c56a57c85f96a3b87d6.jpg

Nevainojama izturība

Kvarca virtuves virsmas ir izgatavotas no kompozītmateriāla, kas sastāv no 93 % dabiska kvarca akmens un 7 % saistvielas (poliestera sveķi) un krāsvielas. Pamatojoties uz norādīto sastāvu, kvarca virsmas raksturo augsta cietība, nodrošinot teicamu aizsardzību pret ārējās vides ietekmi. Kvarca galda virtuves galda virsmas ir izturīgas pret skrāpējumiem un cita veida tehniskiem bojājumiem, nodrošinot ilglaicīgu kalpošanu.

e0ee09d1f23464aded66b3d6f221f45c.jpg

Materiāls bez porām

Kvarcs ir ciets materiāls bez porām, tādēļ tas neabsorbē nekāda veida vielas, kas varētu radīt kaitējumus Jūsu virtuves galda virsmai. Kvarca virtuves galda virsmām nav sīku kanāliņu, kuros varētu iekļūt mitrums un rasties pelējums, līdz ar to šādu virsmu uzstādīšanas laikā nav nepieciešams veikt blīvējumus. Šis materiāls ir ūdensdrošs, izturīgs pret traipiem un smaržām, tādēļ kvarca virsmas ir viegli kopjamas un praktiskajā izmantošanā ļoti ērtas.

8efc207ad829a511e02508774996bfdf.jpg

Higiēnas nozīmība

Virtuves mēbeļu galda virsmas, kas izgatavotas no kvarca, ir higiēniskas un izturīgas pret baktērijām, kā rezultātā tās ir maksimāli drošas ikdienas saskarei ar pārtikas produktiem. Antibakteriālā aizsardzība sniegs iespēju Jums un Jūsu ģimenes locekļiem bez raizēm rosīties virtuvē un neraizēties par virtuves mēbeļu ietekmi uz gatavošanas procesa kvalitāti.

Ērta ekspluatācija

Virtuves mēbelēs izmantoto kvarca virsmu uzturēšanai nav nepieciešams tērēt papildu finansiālos līdzekļus, kā arī nav jāveic jebkāda cita veida ikdienas ekspluatācijas darbības. Kvarca virsmas nav nepieciešams apstrādāt ar īpašiem līdzekļiem, kas aizsargā pret mitruma ietekmi. Kvarca virtuves virsmas nevainojami saglabā savu vizuālo veidolu un funkcionalitāti, izturot laika pārbaudi un saglabājot virtuves mēbeļu sākotnējo izskatu.

3406e35a93445e34d93f82c2c535e32d.jpg

Tīrīšanas priekšrocības

Kvarca virtuves mēbeļu virsmas ir viegli kopjamas - šī materiāla tīrīšanā nepieciešams izmantot tikai ziepes un ūdeni, kā rezultātā virsma saglabā vizuāli nevainojamu un jaunu izskatu. Izvēloties virtuves mēbeles ar kvarca virsmu, vairs nav nepieciešams veikt laikietilpīgu kopšanu, jo šis ir lietotājiem draudzīgs, antibakteriāls un drošs materiāls.

Krāsu noturība

Kvarca virtuves mēbeļu virsmas laika gaitā nenodilst un nemaina savu krāsu, jo šī materiāla plāksnes viscaur ir ražotas vienotā tonī, līdz ar to klientam tiek nodrošinātas visas mūsdienīgas virtuves prasības - gan daudzveidīgs krāsu klāsts, gan maksimāla izturība un nevainojama kalpošana ilgstošā laika periodā.

b12bc0426b2861da9574befc5702fc7d.jpg

Karstuma aizsardzība

Uz virtuves mēbelēm, kuru virsmas izgatavotas no kvarca, var droši novietot pat karstus traukus, jo šim materiālam raksturīga augsta noturība pret karstumu. Turpmāk, uzliekot uz galda karstu pannu, vairs nav jābaidās, ka virtuves galda virsma varētu tikt bojāta, jo kvarcam piemīt izteikta noturība pret ārēju karstuma ietekmi.

Līdzīgi bloga raksti

Virtuves Mēbeles Pēc Pasūtījuma - Kā Izvēlēties?

Virtuves Mēbeles Pēc Pasūtījuma - Kā Izvēlēties?

arrow
Virtuves virsmas: kā izvēlēties pareizo?

Virtuves virsmas: kā izvēlēties pareizo?

arrow
Virtuves mēbeles izgatavošana pēc pasūtījuma: process no A–Z

Virtuves mēbeles izgatavošana pēc pasūtījuma: process no A–Z

arrow

Sazinies ar mums

arrow

Sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai uzlabotu mājaslapas efektivitāti.